Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínský guláš z PH

Výborný guláš z pomalého hrnce. Pomalá příprava zajistí propojení vůní a chutí vepřového masa, kysaného zelí a pikantního koření. Nejlépe si něm pochutnáme s houskovým knedlíkem.

Hodnocení receptu je 5,0 (48×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min + doba vaření v pomalém hrnci přibližně 4 hodiny

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava, + doba vaření v pomalém hrnci přibližně 4 hodiny)

14. 1. 2010 20:24

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 755 kJ / 1 375 kcal
Bílkoviny125,86 g
Tuky55,13 g
Vláknina21,30 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 4,77 g
Sůl11,75 g
Sacharidy84,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

yanull yanull

15. 1. 2010 07:54

Hani, nevím, co je lepší, zda slintat v noci nebo po ránu ;-):-) ale že ty reflexy s námi cvičí, což? Já za tu nádheru posílám bod :yes::-K

HankaPu HankaPu

15. 1. 2010 01:54

Maruško, takhle v noci a já tu slintám a mám hlad, hned bych si dala:-D:yes: +

Ivana64

15. 1. 2010 01:21

Eli, tak do problematiky kuchyňských přístrojů si mluvit nenechám. Jediné, co jsem uznala, byla třetí pekárna. No a parní hrnec je také kandidát na postradatelného. Nějak mi to z něj nejede. Pomalý hrnec si moje rodina pochvaluje, v něm totiž změkne i zasloužilý vůl. ;-):-D

Drobek Drobek

15. 1. 2010 00:58

:-O Tak hned dva oblíbené recepty najednou, to už je snad na mne moc. Segedin, a ještě k tomu v pomalém hrnci. A já to nemůžu uvařit, protože je v něm zrovna svíčková. No co, na tu jsme měli taky chuť, segedin je v pořadí. Děkuju a BBOODD.:yes::yes::-K

Eliza Eliza

14. 1. 2010 23:31

Hergot Maris, zrovna dnes jsem prohrála diskuzi o koupi pomalého hrnce... Segedín myslím umím dobře i bez něj, ale ta tvoje fotka by mohla být triumfem v naší domácí diskuzi...:yes: Stejnak udělá, co mi na očích vidí - a když to navíc bude lahodit jeho chutím, tak by se mohl nechat oblomit (mluvím o své drahé polovičce, samozřejmě :-) ).

magdalenka magdalenka

14. 1. 2010 21:58

Moje oko zaslzilo nad tou krásou, alebo od hladu? ;-)
+

Vendy

14. 1. 2010 21:53

Nemůžu se vynadívat a slintám jak bernardýn. Ty knedlíčky, takové nadýchané, to masíčko, určitě měkounké,a ta omáčka to je básen sama a jak to voní! Moje nejmilejší jídlo, radost pohledět. Díky Maris za nádhernou fotku pohladila jsi můj vyhládlý žaludek.:-D

maris maris

14. 1. 2010 21:38

vendy - promiň:-8:-8 - ale nemůžu Ti slíbit, že už to nikdy neudělám:-D:-)):-))

Vendy

14. 1. 2010 21:30

Kdo tohle jídlo uvařil, by měl být potrestán za to,jakou trýzen způsobil člověku, vyhládlému po několika týdenní dietě!

Patricie

14. 1. 2010 21:18

Nádherná fotka:-!:-K Ještě chybí ten hrnec.:-)):-))+

Betina

14. 1. 2010 20:55

Tak to budu muset vyskoušet:yes::yes::-*:-p

Jikotka Jikotka

14. 1. 2010 20:41

Taky se na něj chystám,určitě je skvělý...:yes::yes::-p:-p:-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínský guláš segedinsky gulas v pomalem hrnci segedínský guláš se smetanou segedin v pomalém hrnci segedínský guláš v ph segedínský guláš z pomalého hrnce segedínský guláš recept recept segedínský guláš segedinsky gulas pomaly hrnec segedin v ph pomaly hrnec segedinsky gulas segedín z pomalého hrnce jak uvarit segedinsky gulas segedinsky gulas video recept na segedinsky gulaš segedínský guláš z plecka pomaly hrnec segedin segedínský guláš s česnekem segedínky guláš segetínský guláš

Suroviny: plec vepřová, zelí kysané, cibule, smetana, mouka, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, vývar masový, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Segedínský guláš z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ANGB