Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Escalivada

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

26. 1. 2010 16:33

Suroviny

Porce: podle množství zeleniny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Miquel Miquel

12. 3. 2014 04:55

Přidal jsem foto, jestli to vadí, tak ji odstraním ;-)

zizala zizala

26. 1. 2010 19:03

jj, já si k tomu taky umím představit ještě česnek, paličku rozkrojenou napůl jako to nedávno dělala tuším Eliza :-p:-p

Lucie

26. 1. 2010 17:03

Pečené lilky, papriky, cibule, případně česnek, to je ta nejbáječnější příloha ke grilovanému masu nebo jen tak, s opečenou bagetkou. :yes:

srettka

26. 1. 2010 16:42

vypadá to podivně, ale jsem přesvědčená, že chutnat to bude nááramně. skoro jako by to zavonělo až sem :-p
dám bod a jdu vrazit tlamku do ručníku, abych nevypadala jako udýchaný Boxér :-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: loupání lilku jak dlouho pečeme lilek nejbajecnejsi recepty. sk zelenina escalivada jak dlouho péci lilek zelenina escalivoda nejbáječnější koláče escalivada příprava lilek escalivada lilky jako příloha lilek s cesnekem peceny v troube

Suroviny: lilek, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, olej olivový

TopRecepty.cz

Escalivada

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jZDY