Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rohlíčky ze šlehačkového těsta

Pokud stále přemýšlíte, jakým moučníkem překvapit návštěvu, nechte se inspirovat pokladem našich babiček, které připravovaly neodolatelné šlehačkové rohlíčky. S vláčným těstem se velmi dobře pracuje a naplnit ho můžete jak nasladko, tak naslano.

Hodnocení receptu je 5,0 (284×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava)

28. 1. 2010 16:47

Suroviny pro 40 kusů

40 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj - Právo

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 8. 2016 18:03

Monika: Každý máme jiné chutě, tyhle rohlíčky už zkusilo spoustu lidí a většinou chutnají :-)

Monika

11. 8. 2016 17:28

Pro me je testo je bez chuti. Zarazuji mezi prumer. :-(

kustka kustka

8. 8. 2016 09:54

Vypadají nádherně:-K-určitě vyzkouším:yes:

Koubkova Koubkova

2. 8. 2016 14:53

Didi - ano je to smetana ke šlehání

Didi

2. 8. 2016 14:25

Můžu se prosím zeptat co znamená pojem šlehačka? :-D je to smetana ke šlehání, která se vyšlehá? :D Omlouvám se za takový dotaz, ale fakt nevím :( :D

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 7. 2016 18:56

Lenka Hirslová: Tak to mne těší, že ho můžete zrealizovat :-)

Lenka Hirslová

18. 7. 2016 14:20

Děkuji, děkuji, děkuji , tento recept mi před mnoha lety někam zabloudil a nikde jsem ho nemohla sehnat .

tejaja tejaja

1. 7. 2016 18:10

Boba: To nie je výmysel ani Čiriny, kyslá smotana sa u nás dáva do cesta oddávna. Ostatne, ona sama udáva, že vychádza z maďarskej, českej a slovenskej kuchyne. Takže neprisudzovala by som vychytávky žiadnemu kuchárovi či zberateľovi receptov, vždy pred ním to vymysleli bežní ľudia.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 7. 2016 17:25

Boba: :-8 Taky možné, já to dělám tak, jak mám v receptu:-8

Boba

1. 7. 2016 14:25

A to vejce je tam nadbytečné.

Boba

1. 7. 2016 14:22

Dělám je léta. V poslední době jsem místo šlehačky začala dávat kysanou smetanu a jsou křehčí a chutnější. Není to můj výmysl, ale výborné kuchařky Čiriny, která vařila a pekla Havlovi:-)

Alena

23. 6. 2016 14:11

:-!OK

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 6. 2016 07:17

Zuzka: :-8

Zuzka

20. 6. 2016 23:51

Jana Remkova: Janí,děkuju Vám.Chtěla jsem jen vědět přibližnou délku času jak dlouho se to má péct :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 6. 2016 16:20

Zuzka: Zuzko, já tuhle informaci nikdy nepíšu, protože fakt každý to má jinak. Takže můžu říct cca 20 min při teplotě 200 stupňů a hlídat :-)

1 2 3 4 5 30

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tvarohové rohlíčky ze šlehačky šlehačkové těsto na šátečky rohlicky šlehačkové šátečky šlehačkové ořechové rohlíčky co dobrého a sladkého upéci křehké šlehačkové rohlíčky křehké šlehačkové těsto testo na rohliky rohlíčky s tvarohem ořechové rohlíčky ze šlehačky šátečky ze šlehačkového těsta šlehačkové cukroví nejlepší šlehačkové koláčky šlehané těsto svatomartinské rohlíčky video šátečky ze šlehačky ořechové rohlíčky se šlehačkou šlehačkové rohlíčky s ořechy slehackoverohlicky

Suroviny: smetana ke šlehání, máslo, vejce, sůl, mouka hladká, tvaroh, ořechy, vejce

TopRecepty.cz

Rohlíčky ze šlehačkového těsta

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYj2