Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bobkový list - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Tety kuře se zeleninou

Tety kuře se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Umyjeme kuře a okořeníme ho pěkně ze všech stran (koření kuře pečené), poté ho položíme do většího pekáčku, nebo do vyššího plechu. Ke kuřeti a vedle do pekáčku dáme…

Jajina90

70 min

Králík na černo v PH

Králík na černo v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

V kameninové nádobě pomalého hrnce zpěníme na oleji nebo kousku sádla pokrájenou cibuli, přihodíme PL cukru, přidáme divoké koření a jednotlivé kousky králíka…

Severinka

300 min

Goląbki dle Karola Okrasy

Goląbki dle Karola Okrasy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Zelné listy vyndáme ze slaného nálevu a opláchneme. Mleté maso ochutíme kořením a jemně posekanou mátou (jsou dny, kdy mátou pohrdnu a provensálské koření nahradím…

Domácí proteinová kari polévka

Domácí proteinová kari polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kuřecí skelety vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a přidáme koření a přepůlenou cibuli. Vaříme velmi mírným varem cca 3 hodiny (nejlépe v pomalém hrnci).Mezitím…

Hohenwartské fazole s uzeným

Hohenwartské fazole s uzeným

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Den předem namočené fazole uvaříme v papiňáku asi 30min v neosolené vodě s trojkořením, které máme v kovovém sítku. I s vývarem dáme do jiného hrnce a omyjeme papiňák. …

Martin z TNV

120 min

Čočkové ragú bolognese

Čočkové ragú bolognese

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Večer předem jsem dala namočit čočku.Do samotného jídla přijde asi 2 dl vína, zbytek si postupně nalévá kuchařka =). Tudíž na začátek jsem si nalila vína a napila se.S…

Kulajda pro mlsouny

Kulajda pro mlsouny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V papiňáku uvaříme vývar z kuřecích dílů nebo z kostí, přidáme i trochu soli, bobkové listy, kmín a do čajítka obojí kuličkové koření. Po uvaření kuřecí díly nebo kosti…

Fazolačka s tarhoňou

Fazolačka s tarhoňou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zejména v chladných dnech jsou velmi oblíbené husté polévky. Základem této polévky je spousta velkých fazolí, kvalitní klobása a tarhoňa, vůni ji dodá česnek i libeček.…

mika59

130 min

1 119 120 121 122 123 126

Naposledy jste si prohlédli