Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bobkový list - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Slepičí vývar s drobením

Slepičí vývar s drobením

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Talíř slepičího vývaru krásně zahřeje a zasytí v pošmourných dnech a pomůže v boji s nachlazením. S pomocí tlakového hrnce netrvá příprava polévky tak dlouho a vy si tak…

RubyRom

100 min

Rybí salát v koprové remuládě

Rybí salát v koprové remuládě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pro milovníky ryb máme recept na rybí salát. Připravíte ho snadno, jen si na něj budete muset asi týden počkat. Ryba se totiž musí odležet v nálevu, aby změkly i drobné…

1974andrea

50 min

Kulajda s cibulí

Kulajda s cibulí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vydatná, přesto jemná polévka, plná vůní i barev. Díky houbám, kopru i smetaně má svoji charakteristickou a nezaměnitelnou chuť, kterou si vás získá. Při podávání…

cathleen

40 min

Moje čočková polévka se zelím

Moje čočková polévka se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Čočková polévka se zelím je syté, zdravé a chutné jídlo, které zahřeje i v těch nejchladnějších dnech. Kombinace jemně nakyslého zelí, výživné čočky a voňavého koření,…

magdalenka

45 min

Vepřové po štýrsku

Vepřové po štýrsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vepřové po štýrsku je tradiční pokrm rakouské kuchyně, který vyniká svou jednoduchostí a bohatou chutí. Šťavnaté vepřové maso, zjemněné smetanovou omáčkou a doplněné…

Hanes

60 min

Rajčatové sugo

Rajčatové sugo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Domácí rajčatové sugo je skvělý způsob, jak využít bohatou letní úrodu rajčat. Omáčka s vůní bazalky a tymiánu dodá pokrmům plnou chuť a středomořský nádech. Perfektní…

poslirecept

140 min

Tradiční španělský ptáček

Tradiční španělský ptáček

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Španělský ptáček jistojistě patří mezi klasické pokrmy české kuchyně. Libový plátek dušeného hovězího zadního masa je naplněn vejcem, okurkou a uzeninami. Chuť mu…

BinaSa

105 min

Pečená krkovice se zelím

Pečená krkovice se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na sádle zpěníme cibulku, poté ji dáme do pekáče či hlubokého plechu a přidáme maso nakrájené na kostičky. Dále přidáme prolisovaný česnek, nové koření, bobkový list,…

Huspenina masitá

Huspenina masitá

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso dobře očistíme a uvaříme každé zvlášť v osolené vodě s kořením a kořenovou zeleninou doměkka.Po vychladnutí vykostíme, maso pokrájíme na kousky, kůže nahrubo…

Hovězí s brusinkami

Hovězí s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

v kastrolu rozpustíme sádlo, maso nakrájíme na menší kostky, osmahneme na sádle, aby se zatáhlo, přidáme zeleninu (cibule na malé kousky, mrkev, celer a petržel na jemno…

kaja.f

90 min

Polévka z  chrástu červené řepy

Polévka z chrástu červené řepy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Žebírko, veškerou, drobně nakrájenou zeleninu, nakrájený chrást i s bulvami, kořením dám vařit do změknutí ve dvou litrech vody (záleží na množství zeleniny). Ocet se dá…

pavelk

75 min

Salát z čočky beluga s mrkví

Salát z čočky beluga s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Čočka je jedním ze zástupců luštěnin. V případě černé belugy je její příprava velice snadná, nemusí se namáčet a ani se nerozvaří. Její jemná oříšková chuť se skvěla…

magdalenka

35 min

Divoké hovězí na víně

Divoké hovězí na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Divoké hovězí na víně je luxusní a intenzivně aromatický pokrm, který spojuje bohatou chuť divokého hovězího masa s jemnou kyselostí a hloubkou kvalitního vína. Pomalu…

Jarka2

75 min

Hovězí plátky pikant

Hovězí plátky pikant

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nařežeme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, obalíme v mouce a na sádle zprudka opečeme z obou stran.Pak si nakrájíme cibuli, tu dáme osmažit…

1 34 35 36 37 38 129