Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Králičí stehna na slanině

Králičí stehna na slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí stehna očistíme, osolíme. Šalotky a česnek nakrájíme nadrobno.Pekáč vytřeme olejem, přidáme šalotky a česnek. Na ně položíme brambory a na ně králičí stehna.Než…

Polévka tety Janky

Polévka tety Janky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jednoduché, rychlé a chutné zeleninové polévky jsou oblíbené po celý rok. Příjemně zahřejí a pomáhají v boji proti nachlazení. Díky máslové jíšce je tato polévka sytá a…

Lenka30

45 min

Raclette

Raclette

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Raclette je tradiční švýcarský pokrm připravený ze stejnojmenného sýra. Sýr se postupně zahřívá a roztavený se podává například s vařenými bramborami ve slupce nebo…

Dajda

15 min

Frankfurtská polévka s bramborami

Frankfurtská polévka s bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Klasická polévka z párků a brambor ochucená sladkou mletou paprikou je velmi jednoduchá na přípravu. Cibulovou jíšku zalijeme vývarem, povaříme, scedíme a přidáme párky…

Jaruna18

40 min

Šlehané biftečky

Šlehané biftečky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Šlehané biftečky jsou prostě úžasné. Každý kousek je tak jemný a chutný, že se vám budou rozplývat na jazyku. Podávejte je obložené zeleninou, s opečenými bramborami a…

toprecepty.cz

25 min

Poctivá kulajda s liškami

Poctivá kulajda s liškami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Poctivá kulajda s liškami je tradiční česká polévka, která v sobě spojuje jemnou smetanovou chuť s výrazným aroma čerstvých hub. Tradiční kombinace smetany, kopru a…

Aronoele

50 min

Batátový krém

Batátový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Batáty u nás nejsou tradiční surovinou, nicméně i tak jsou velice oblíbené. Připravit z nich můžete také lahodný a jemný krém. Spolu s brambory a mrkví je povaříme…

Zapečená brokolice s masem

Zapečená brokolice s masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Toto lahodné a syté jídlo tvoří vrstvy brambor, vepřového masa a brokolice. Na závěr vše zalijeme smetanovou směsí s nivou a zapečeme dozlatova. Pokrm můžeme podávat se…

evahroudova1

75 min

Maminčina zelňačka

Maminčina zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Zelňačka je oblíbená polévka české kuchyně, která spojuje svěží kyselost zelí s bohatou chutí koření a dalších ingrediencí. Ať už si ji připravíte v lehké variantě, nebo…

marenka.j

50 min

Zapečená bramborová kaše Videorecept

Zapečená bramborová kaše

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Syté a voňavé jídlo, které spojuje tradiční chutě s jemným dotekem zeleniny. Krémová kaše, šťavnaté kousky uzeného a svěží mangold vytvářejí harmonickou kombinaci, která…

1974andrea

60 min

Krkovička v alobalu

Krkovička v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Na alobal uložíme vrstvu brambor. Na brambory jsem si dala naloženou krkovičku a na ni jsem si dala plátek sýra a krájené žampiony. Na to jsem přidala cibuli, česnek a…

motorkabezkol

60 min

Srnčí na víně

Srnčí na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Srnčí steaky rozkrájíme na poloviny (na cca 5x10cm kousky), můžeme i na menší kousky. Z obou stran je posypeme kořením Divočina, dáme do misky a zalijeme červeným vínem…

1 32 33 34 35 36 330