Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 687 kJ / 3 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,14 g |
Tuky | 42,47 g |
Vláknina | 33,62 g |
Cholesterol | 822 mg |
Sodík | 642 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 622,11 g |
Postup přípravy
Z množství se připraví asi dva plechy (záleží na jejich velikosti a hloubce).
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litina od Janičky z Kovářova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qnyq
Moje poznámka
Litina od Janičky z Kovářova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qnyq
Nejnovější recepty
Falešné halušky s brynzou
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohové nanuky s banánem a karamelem
Přidáno před 11 hodinami
Plněné žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Obalovaný květák pečený v troubě
Přidáno před 15 hodinami
Prezidentská bábovka III
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené jahodové řezy II
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Prosedlá buchta s tvarohem
katyvypl před 1 hodinou
Tortilly s jablky
Majka104 před 8 hodinami
Cizrna s medvědím česnekem
uhor13 před 10 hodinami
Litý perník
Noumik před 10 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk I.
Jirka_S před 11 hodinami
Křehký jablkový koláč
Fitulka před 13 hodinami
Eintopf s kapustou a uzeným
Fitulka před 13 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
Fitulka před 13 hodinami
Brokolicová polévka
Lucie1001 před 13 hodinami
Moučník s pudinkem a zakysanou smetanou
VeraStranska před 13 hodinami
Tématické fráze:
litina recept,
litina z cukety,
bramborová litina,
recept na litinu,
litina na plech,
staročeský hluchec,
recept litina,
litina koláč,
lisovane cukrovi,
litina recepty,
litina kynuta,
litina cmunda,
litina bramborak,
litina s cukety,
litina jídlo,
kynutý bramborák na plech,
litina,
kynutá litina,
kynuta cmunda z cukety,
kynutý bramborák - litina
Suroviny:
mléko,
mouka polohrubá,
brambory,
vejce,
česnek,
pepř,
sůl,
majoránka,
škvarky,
droždí,
mák
Komentáře (3)