Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra s čerstvými hříbky

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

9. 9. 2019 18:44

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 369 kJ / 327 kcal
Bílkoviny37,04 g
Tuky10,34 g
Vláknina8,14 g
Cholesterol 994 mg
Sodík 390 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy19,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drubeží na játra játra s hříbky jatra a hribky recept jatra s hribkama

Suroviny: játra drůbeží, houba hřib, máslo, cibule, olej, hrášek sterilovaný, česnek, koření kari, sůl, pepř, kečup sladký, smetana

TopRecepty.cz

Drůbeží játra s čerstvými hříbky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m3pn