Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mouka Pohanková - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Mrkvový makovec

Mrkvový makovec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V misce rozmícháme rozehřáté máslo, olej a med. Zvlášť rozšleháme vejce s mlékem a jogurtem a přidáme do medové směsi. Přidáme mouky se sodou, mák povařený v trošce…

Kiara

75 min

Pohankový koláč

Pohankový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Všetky suroviny dobre vyšľaháme. Cesto rozotrieme do vymastenej tortovej formy.Navrch posypeme brusnice a pečieme na 180°C.Necháme vo forme dôkladne vychladnúť, až potom…

Pohankové lívance s jahodami

Pohankové lívance s jahodami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Podmáslí vlijeme do mísy a smícháme se solí, pak po částech za stálého míchání metlou přidáváme ostatní suroviny. těsto necháme 30 minut odpočinout.Z hotového těsta…

RubyRom

50 min

Květákové brownies

Květákové brownies

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Květák očistíme a rozebereme ho na růžičky. Ty pak vložíme do mixéru nebo food processoru a vše rozmixujeme.K rozmixované směsi přidáme všechny ostatní suroviny kromě…

Light sušenky ala BeBe

Light sušenky ala BeBe

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Zapneme troubu na 200°C a připravíme si pečící papír na plech. Ovesné vločky spolu s vlašskými ořechy rozmixujeme, přidáme ostatní mouky, kokos a sezam. V jiné míse…

annapraha

25 min

Oblíbené pohankové palačinky

Oblíbené pohankové palačinky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pohanku semeleme na kávovém mlýnku, prosejeme, přidáme k ní hladkou mouku, sůl a promícháme.Vejce rozšleháme s mlékem, přidáme mouku a vytvoříme vláčné těsto.Na tuku…

Jaromira18

45 min

Banánové lívanečky

Banánové lívanečky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Příprava sladkých banánových lívanečků je opravdu snadná a nezabere vám víc jak dvacet minut. Podávat je můžete třeba na dětské oslavě, nebo jako sladkou snídani.…

Lucie_1986

15 min

Pohankové palačinky - Galettes

Pohankové palačinky - Galettes

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ušleháme těsto, bude o trošku hustší než na palačinky, spíš jako na lívance. Necháme aspoň 3 hodiny (ale nejlépe přes noc) odpočívat v chladnu.Pak na hodně rozpálenou…

1 3 4 5 6 7 9