Pečené nudličky z kapra
Recept ještě nebyl hodnocenKapří maso je velmi kvalitní a proto je škoda ho připravovat pouze na Štědrý den. Marinované nudličky ve směsi másla, bylinek a koření, pečené na plechu společně s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kapří maso je velmi kvalitní a proto je škoda ho připravovat pouze na Štědrý den. Marinované nudličky ve směsi másla, bylinek a koření, pečené na plechu společně s…
Plný chuti zralých rajčat, voňavého koření a jemného nádechu sladko kyselosti, přinese vašim pokrmům jedinečnou domácí kvalitu. Ideální k hranolkům, grilovanému masu…
Tradiční hovězí guláš potřebuje dostatek péče a hlavně času na přípravu a následné proležení, aby se chutě rozvinuly. Ne vždy ale máme tolik času nebo energie, a proto…
Jak z vepřového masa uděláte dokonalý zlatavý poklad v podobě pečeného bůčku? Vyzkoušejte tento recept a podávejte teplé třeba s knedlíky či bramborem nebo jen tak…
Krémový řecký jogurt s česnekem, aromatické chilli máslo a jemná pošírovaná vejce – tohle tradiční turecké jídlo si zamilujete! S jednoduchou přípravou a bohatou chutí…
Aromatický Romadur bude chutnat fantasticky s čerstvě usmaženými topinkami, bohatě potřenými česnekem. Pohoštění, které se hodí k pivu i pohodovému večeru při sledování…
Vyzkoušejte delikátní kuřecí rolky plněné špenátem, šunkou a sýrem v krémové paprikové omáčce potěší každého milovníka dobrého jídla. Podávejte s rýží či bramborami.…
Vyzkoušejte delikátní kuřecí rolky plněné špenátem, šunkou a sýrem v krémové paprikové omáčce potěší každého milovníka dobrého jídla. Podávejte s rýží či bramborami.…
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vystydnout, oloupeme, nakrájíme na kostičky. Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem. Na trošce oleje osmažíme cibulku, slaninu, poté…
Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Z vepřovky pečlivě seškrábeme sádlo, pokud je ho málo, přidáme další kousek sádla, nebo přidáme olej, osmažíme na něm…
Cibuli si nakrájíme na jemno a zlehka restujeme do sklovita na pánvi s máslem. Pak dáme stranou a necháme vychladnout.Mleté maso si dáme do misky, přidáme všechny…
Tuto smetanovou omáčku milují děti i dospělí. Libové maso, šunka a pikantní zelenina ve sladkokyselé omáčce - kdo by odolal. Ve spojení s knedlíkem nebo s těstovinami si…
S nutrií se u nás na talířích často nesetkáme, a je to škoda, protože její maso je velmi jemné a dietní. Naložená v této chuťově vyvážené marinádě a pečená v troubě…
Tuto českou klasickou omáčku připravíme snadno. Jíšku zalijeme vývarem, přidáme kopr a koření a povaříme. Na závěr ji zjemníme smetanou a dochutíme tak, aby omáčka byla…
Milujete přesnídávkové polévky? Určitě uvítáte náš podrobný recept poctivou dršťkovou. Výsledný pokrm je zahuštěný kousky dobře provařeného masa a zeleniny, voní…
Plátky vepřové krkovice naložené v zajímavé marinádě s "divokým kořením" a podušené doměkka udělají radost na talíři. Přidejte vhodnou přílohu, trochu zeleninového…
Čočková polévka je sama o sobě velmi sytá. Přidáme-li do ní ale ještě nakrájenou klobásku a párky, kostičky brambor, a dochutíme ji hořčicí a kořením, hravě zastoupí…
Vyzkoušejte šťavnaté plátky vepřové krkovičky dušené v pikantní omáčce. Kombinace jemného masa a kořeněné šťávy potěší každého milovníka domácí kuchyně. Skvěle se hodí s…
Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na půl a na měsíčky. Smícháme si marinádu, vložíme maso a cibuli, řádně promícháme a necháme nejlépe přes noc marinovat. Lžící…
Tradiční balkánskou pochoutkou je djuveč s neodolatelnou kombinaci jemného koření, čerstvé zeleniny a šťavnatého masa. K tomuto sytému jídlu, které si vás podmaní svojí…
Tento recept spojuje šťavnatou vepřovou špičku s bohatou směsí zeleniny, která během pomalého pečení nasákne všechny chutě a vůně. Maso se díky dlouhému pečení stává…
Máte doma udírnu a chcete vyzkoušet něco jiného, než klobásky a uzené maso? Vyzkoušejte domácí párky - pochutnáte si a budete mít jistotu, že víte, co jíte. Párky…
Králíka naporcujeme a naskládáme do pekáče. Posypeme ho cibulí nakrájenou na čtvrtkolečka, paprikami nakrájenými na proužky a slaninou nakrájenou na malé kostičky. …
Šunku nebo salám nakrájíme na drobné kousíčky. Sýr, šunku, vejce, česnek, hořčici a koření smícháme.Plátek chleba potřeme směsí a přiklopíme druhým plátkem. Slepené…