Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Lahůdkový amur na zelenině

Lahůdkový amur na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Lahůdkový amur na zelenině je výtečný pokrm, který spojuje jemné a šťavnaté maso sladkovodní ryby s pestrou směsí čerstvé zeleniny. Tento zdravý a chutný recept ocení…

zizala

60 min

Babiččiny nejbožejší milosti

Babiččiny nejbožejší milosti

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Boží milosti jsou tradiční české velikonoční a masopustní cukroví. Z jednoduchého těsta vytvoříme různé tvary, které smažíme na sádle. Následně je pořádně vyválíme v…

Petonka

30 min

Krevety s petrželkou

Krevety s petrželkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ač nemáme moře, obliba darů moře u nás stoupá. Pro svou velmi rychlou přípravu jsou oblíbené zejména krevety. Jejich maso je jemné a lahodné, kombinovat je můžete…

Veruncicka

10 min

Broskev Melba

Broskev Melba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravte rodině recept „s rodokmenem”. Broskve Melba počítají svůj historický počátek již od roku 1892. Za tu dlouhou dobu neztratily nic ze své přitažlivosti. Uvidíte…

zizala

20 min

Broskev Melba

Broskev Melba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravte rodině recept „s rodokmenem”. Broskve Melba počítají svůj historický počátek již od roku 1892. Za tu dlouhou dobu neztratily nic ze své přitažlivosti. Uvidíte…

zizala

20 min

Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mezi méně často využívané druhy masa v kuchyni patří jehněčí. Dobře připravené jehněčí je krásně měkké, jemné a má specifickou chuť. Nejčastěji se připravuje na…

poslirecept

140 min

Pelmeně s petrželkovou omáčkou

Pelmeně s petrželkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pelmeně patří mezi tradiční pokrmy ruské a jí blízké kuchyně. Jedná se o ve vodě vařené knedlíčky plněné zpravidla masovou směsí. K nim pak můžeme servírovat lahodnou…

Eliza

195 min

Jahodový likér

Jahodový likér

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravit si vlastní likér není vůbec složitá věc. Sladké jahody necháme pár dnů odpočinout v alkoholu, přecedíme a nakonec spojíme s vínem. Jahodový likér se hodí nejen…

Hella

20 min

Italské jarní rizoto (Risotto primavera)

Italské jarní rizoto (Risotto primavera)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pravé italské risotto není příliš podobné tomu, co se u nás za rizoto pokládá. Je sice na přípravu trochu pracnější, ale výsledek zcela jistě stojí za to. Ochutnejte i…

zizala

40 min

Šafránové rizoto s krevetami

Šafránové rizoto s krevetami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na rozpálenou wok pánev dáme třetinu másla, olej a cibuli nasekanou nadrobno. Necháme zesklovatět, přidáme rýži, promícháme a podlijeme vínem.Když se víno odpaří přidáme…

Kuřecí s kapií

Kuřecí s kapií

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Prísady na marinádu rozmiešame a stehná do nej naložíme na 12 hod (občas obrátime).Na oleji orestujeme na kolieska nakrájanú cibuľu len dosklovita a pridáme stehná,…

Kuřecí roláda Marengo

Kuřecí roláda Marengo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Přísady na marinádu dobře rozšleháme a natřeme jimi plát masa z obou stran. V pánvi rozpálíme olej a s máslem a dohněda opečeme hrubě nasekanou cibuli. Přidáme nasekaný…

Ryba po milánsku

Ryba po milánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ryba po milánsku je jednoduchý a chutný pokrm inspirovaný středomořskou kuchyní, který spojuje kousky ryby s rajčaty a vínem. Pokud hledáte rychlý oběd na letní den, je…

alena-s

30 min

Králík na víně se smetanou a játry

Králík na víně se smetanou a játry

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí maso se podává zpravidla při slavnostních příležitostech. Maso je dobré prošpikovat, aby nebylo suché a během pečení jej obracet a přelévat výpekem. K masu je…

RubyRom

130 min

Pečený králík 2

Pečený králík 2

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Králíka rozčtvrtíme, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme plátky slaniny. Opečeme ho na másle, podlijeme vínem a pečeme v remosce. Podle potřeby podléváme…

Kompoty pro rychlou spotřebu

Kompoty pro rychlou spotřebu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Brusinkový kompot s jablky: Cukr svaříme s vodou a kořením. Po svaření koření odstraníme. Do svařeného roztoku vsypeme přebrané, oprané a okapané brusinky a necháme…

Vepřová panenka a rizoto s liškami

Vepřová panenka a rizoto s liškami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Panenku odblaníme, osolíme, opepříme, potřeme ol. olejem a zprudka opečeme ze všech stran. Poté vložíme do pekáčku a dáme do trouby cca na 160st na 20 minut. Na ol.…

Miabella

60 min

Vepřové plátky po normandsku

Vepřové plátky po normandsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky masa nařízneme po okrajích, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle dohněda. Maso vyjmeme a udržujeme teplé. Do výpeku přidáme ještě lžičku másla a vhodíme…

1 9 10 11 12 13 49

Naposledy jste si prohlédli