Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pórek v troubě

Pórek v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Pórek očistíme, odstraníme přebytečné listy a dobře umyjeme. Jestli je silný, přepůlíme a nakrájíme na dvoucentimetrové špalíky. Brambory očistíme a překrájíme na menší…

sibilla40

60 min

Vinná klobása chimichurri

Vinná klobása chimichurri

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omytou vinnou klobásu vložíme do pomalého hrnce, ideálně tak, aby zakryla celé dno.Podlijeme bílým vínem, nejlépe suchým (alespoň je důvod načít láhev, víno bude vhodné…

Deckard71

185 min

Kuře na paprikách

Kuře na paprikách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuře důkladně omyjte a osušte. Pak ho i s kostmi rozporcujte na malé kousky. Do kastrolu nalijte olej a dejte do něj restovat rozpůlené stroužky česneku. Jakmile…

Rajčatová omáčka s makarony

Rajčatová omáčka s makarony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do kastrolu dejte rajčata, máslo, nakrájenou cibuli a česnek, sůl a na velmi nízkém stupni vařte stejnoměrným varem bez pokličky asi 30 minut. Pak dolijte vínem,…

Jurgen.k

60 min

Králičí závitky s fenyklem

Králičí závitky s fenyklem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hřbítky osolíme, pomažeme hrubozrnnou hořčicí a rozdělíme na ně sušená rajčata nakrájená na proužky.Svineme do roládky a pevně ovineme plátky slaniny.Na pánvi…

maris

75 min

Halászlé podle Kajmana

Halászlé podle Kajmana

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Odřezky, rybí hlavy, bílou rybu povaříme v osolené vodě společně s bobkovým listem, kuličkami pepře a nového koření. Vývar přecedíme a dáme bokem vychladnout. Maso…

Knedlíčky ťiao-ć

Knedlíčky ťiao-ć

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

těsto: suroviny smícháme a vypracujeme vláčné nelepivé těsto, podle potřeby přilejeme vodu pokud bude potřeba. Necháme odležet. náplň: Na pánvi osmahneme zeleninu,…

k.radulka

60 min

Čirá rybí polévka z Kampy

Čirá rybí polévka z Kampy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli se slupkou a neoloupanou nerozdělenou paličku česneku překrojíme příčně napůl a řezné plochy opečeme dohněda na másle.V jiném kastrolu rozehřejeme další lžíci…

1 25 26 27 28 29 50