Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zázvor - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Maso v zázvorové marinádě

Maso v zázvorové marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výraznou chuť čerstvého zázvoru využijeme při přípravě tohoto snadného oběda. Marinované vepřové maso ochutíme kari kořením a smažíme s kousky cukety. Vše na závěr…

poslirecept

30 min

Původní  pudding  pro  Rebeku

Původní pudding pro Rebeku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Rebi, už jsou tu další vánoce a nevím, zda jsi našla nějaké další staré recepty na pudding, podobné tomu, který jsi vložila před rokem. Já ve starých receptech objevila…

Japanka

Japanka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Všechny ingredience nakrájíme nadrobno a zapracujeme do mletého masa. Přichystáme si rýžový papír, který namáčíme do piva - díky tomu papír změkne a je tvarovatelný. …

Mrkvovo-cuketová polévka

Mrkvovo-cuketová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodná krémová zeleninová polévka z mrkve a cukety pěkně voní díky výraznému koření. Zjemníme ji rýžovou smetanou a podáváme posypanou křupavými chlebovými krutony.

lucieblahova

35 min

Jemný kečup

Jemný kečup

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Dobrý kečup si samozřejmě koupíte i v obchodě, ale pokud máte na zahradě hodně rajčat, vyplatí se udělat ten domácí. Chuťově je nesrovnatelně lepší a nejsou v něm žádná…

Ledvinky s chutí brokolice

Ledvinky s chutí brokolice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ledvinky si očistíme a vykrájíme, jak jsme zvyklí, nakrájíme je na plátky a hodně vypláchneme v horké vodě a necháme je okapat. Do kastrolu dáme olej a na něm osmahneme…

Bibinka

60 min

Polévka z hovězích oháněk Sop buntut

Polévka z hovězích oháněk Sop buntut

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Vaříme oháňky dokud se nezačnou téměř oddělovat od kosti, v papiňáku je to minimálně 30 minut (podmínkou úspěchu je opravdu měkké maso) Utřeme česnek, přidáme…

badak

60 min

Květákové sabdží

Květákové sabdží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Indická kuchyně je plná pestrých chutí a vůní. Pod názvem sabdží se ukrývá pokrm z květáku, dušené zeleniny a brambor, který můžeme podávat s rýží nebo plackami. Sabdží…

Indra

70 min

Špenát z kopřiv

Špenát z kopřiv

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

S jarními dny, kdy se začíná příroda krásně zelenat, přichází i doba různých bylinek, kterými můžeme ozvláštnit náš jídelníček. Z mladých kopřiv můžeme připravit skvělý…

poslirecept

20 min

Jarní zelené smoothie

Jarní zelené smoothie

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Výživný nápoj ve formě smoothie může být jak rychlou snídaní, tak i svačinou. Spojte dohromady různé druhy ovoce, ke kterému přidáte listy baby špenátu a ořechy a…

poslirecept

15 min

1 24 25 26 27 28 45