Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí hlávkové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Boršč z pomalého hrnce

Boršč z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V pekáčku opečeme maso a kosti na sádle. Pokud máme hrnec s funkcí Smažení, opečeme kosti ze všech stran v hrnci 15 minut při teplotě 200 ˚C.Přidáme nakrájenou zeleninu…

Mama-mia

630 min

Boršč po "rusnacky"

Boršč po "rusnacky"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tradiční boršč z červené řepy vás zahřeje a zasytí. V jedné misce se potkává sladkost řepy, kyselost zelí i jemná chuť masa – dohromady tvoří nezaměnitelnou kombinaci,…

amalia

60 min

Zelnice od babičky

Zelnice od babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zelí nakrájíme na nudličky a dáme vařit do osolené vody s kmínem.Do smetany přidáme cca 1,5 lžíce hladké mouky, rozšleháme a za stálého míchání přilijeme k zelí.…

Lilith-Isa

40 min

Salát z červené řepy a syrového zelí

Salát z červené řepy a syrového zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Salát, který je plný chutí a zároveň i prospěšných vitamínů, najdete v tomto receptu. Spojení červené řepy a zelí se postará nejen o křupavost, ale také o výživnost…

medmic

40 min

Závitky v zelných listech

Závitky v zelných listech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hlávku zelí dáme vařit do octové vody tak dlouho, aby nám šli dobře trhat listy a necháme vychladnout. Uděláme směs z masa, rýže, koření a děláme válečky, kterými…

pbarva

60 min

Holubky v paprikové omáčce

Holubky v paprikové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Rýži uvaříme. Hlávkové zelí povaříme do změknutí. Mezitím si mleté maso, uvařenou rýži, vejce, utřený česnek a koření smícháme dohromady. Masovou směs zabalíme do …

ladrada

90 min

Zelný salát s křenovým jogurtem

Zelný salát s křenovým jogurtem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Svěží zelný salát s paprikou a cibulí má díky přidanému křenu a hořčici ten správný říz. Jogurt použitý místo majonézy salát krásně odlehčuje. Připravte si jej jako…

mika59

15 min

Bulharské zelí II.

Bulharské zelí II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli nakrájíme na měsíčky a osmažíme na oleji. Papriku, zelí a rajčata nakrájíme na proužky, mrkev nahrubo nastrouháme. Zeleninu přidáme k cibuli, dáme bobkový list,…

Tuňákový zdravý salát

Tuňákový zdravý salát

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Salátovou okurku, hlávkové zelí, cherry rajčátka si nakrájíme na menší kousky. Přidáme jemně nasekanou jarní cibulku a kukuřici (podle sebe, jak kdo má rád). Tuňáka…

Pejli

15 min

Boršč s kuřecím masem

Boršč s kuřecím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji osmahnu nadrobno pokrájenou cibuli, přidám maso a salám na kostičky, sladkou papriku a řepu nakrájenou na malé kostičky. Vše krátce osmahnu a podliju vodou s…

Salát Coleslaw (bez tuku)

Salát Coleslaw (bez tuku)

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Zelí, mrkev a cibuli nastrouháme na hrubém struhadle nebo nakrájíme na nudličky. Přidáme sůl, pepř, kmín a cukr a důkladně promícháme, aby zelí pustilo šťávu.Přidáme…

Kocmax

20 min

Polévka BORŠČ

Polévka BORŠČ

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční polévkou ruské a ukrajinské kuchyně je bezesporu boršč. Dobře okořeněná polévka z červené řepy, třemi druhy masa, plná zelí a zeleniny je opravdu hutná a oplývá…

RousOliven

110 min

Flíčky se zelím

Flíčky se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Flíčky se zarestovaným hlávkovým zelím a osmaženou cibulkou jsou rychlé, snadné a moc dobré. Hotové jídlo stojí sotva pár korun na porci a je velice variabilní. Dle…

toprecepty.cz

40 min

Zelný salát s mrkví a medovou zálivkou

Zelný salát s mrkví a medovou zálivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelný salát se strouhanou mrkví a sladkokyselou zálivkou je perfektním doplněním vitamínů zejména v podzimním a zimním období. Podávat ho můžete k třeba k pečenému masu…

Susa

30 min

Párky smažené v zelném listu

Párky smažené v zelném listu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

1. Hlávku zelí očistíme, odkrojíme košťál, vložíme do velkého hrnce a zalijeme vroucí vodou. Necháme 5 minut spařit a poté oloupeme listy. 2. Párek rozkrojíme napůl,…

1 3 4 5 6 7 16