Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
15 foto Hodnocení 1× Co je červené maso a jak se liší od bílého? Po přečtení článku budete mít jasno
13 foto Hodnocení 3× Únor v naší kuchyni: Co je pro tento měsíc typické a na čem si nejraději pochutnáme
15 foto Kvůli StarDance jsem musel jídelníček upravit, jinak sním a uvařím všechno, říká po konci v soutěži Ondřej Ruml
Deset jednoduchých rad, jak zhubnout vánoční kila: Tvořte si jídelníček, omezte polotovary i alkohol a volte menší talíře
Hodnocení 7× Pamatujete si ze školy potravinovou pyramidu? Prozradíme vám, jak ji využít ve zdravém životním stylu
Šetření při vaření: Úsporný celodenní jídelníček na týden stojí méně než 1000 Kč, a ještě zbydou suroviny na příště
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem