Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
5 foto Hodnocení 2× Jak skladovat máslo? Jde to v lednici, v mrazáku, ale i při pokojové teplotě
Video Hodnocení 187× Jak zavařit vlašské ořechy? Vyloupaná jádra ve sklenicích mají dlouhou trvanlivost
6 foto Hodnocení 3× Zelené natě sklidíme před příchodem mrazíků. Poradíme, jak je nejlépe uchovat
Jak zamrazit rajčata? Syrová jsou zamrazená hned, příprava vařených je delší, ale ta pak mají pestřejší využití
7 foto Hodnocení 6× Jak mrazit švestky? Rychle a jednoduše si připravte ovoce do moučníků na celý rok
14 foto Hodnocení 233× Jak zpracovat papriky do mrazáku? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
8 foto Hodnocení 527× Jak mrazit rajčata? Velmi snadno a rychle. Jednoduchý postup ocení začátečníci
4 foto Hodnocení 7× Jak uchovat mangold na zimu? Rostliny jsou mrazuvzdorné, navíc listy snadno zmrazíme
7 foto Hodnocení 11× Jak zmrazit rebarboru. Chutné řapíky jsou výborné do koláčů i kynutých knedlíků
8 foto Hodnocení 10× Přebytky rebarbory můžete s úspěchem zmrazit nebo sterilovat několika způsoby
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé
11 foto Otestovali jsme hit internetu: Netradiční cheeseburger z horkovzdušné fritézy je šťavnatý a s vajíčkem chutná skvěle