Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Hodnocení 14× Patizony jsou skvělou a chutnou zeleninou. Poradíme, jak je snadno zavařit na zimu
Jak zpracovat rajčata bez zavařování: Pět jednoduchých a lahodných způsobů uchování rajčat až do zimy
18 foto Hodnocení 1× Jak nasekat kopr. Jemně nakrájený je nedílnou součástí kulajdy a koprové omáčky
Jak nejlépe uchovat borůvky? Aby borůvky vydržely i přes zimu, můžete je zamrazit, usušit či zavařit nebo si přichystat likér
7 foto Hodnocení 2× V červenci nastává hlavní sklizeň a zpracování letních druhů ovoce, zeleniny i bylin
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
6 foto Hodnocení 9× Jak uskladnit pažitku na zimu? Jednoduchým způsobem si připravte zásobu natí
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
5 foto Hodnocení 2× Jak skladovat máslo? Jde to v lednici, v mrazáku, ale i při pokojové teplotě
Video Hodnocení 193× Jak zavařit vlašské ořechy? Vyloupaná jádra ve sklenicích mají dlouhou trvanlivost
6 foto Hodnocení 6× Zelené natě sklidíme před příchodem mrazíků. Poradíme, jak je nejlépe uchovat
42 foto MasterChef Česko 2023: Známe další finalisty kuchařské show. Jsou mezi nimi i první vicemiss severní Moravy, sládek či manažer
"Užijte si kapku luxusu" Rukolový salát s karamelovými pomeranči Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 K@tka 30 min