Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 902 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,98 g |
Tuky | 30,32 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 402 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 9,10 g |
Postup přípravy
Příloha: čerstvý chlebík, nebo topinka
Zveřejněno 15. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová večeře "za babku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkB2
Moje poznámka
Špenátová večeře "za babku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pkB2
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 11 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové koblihy
Bretik před 28 minutami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Miluska56 před 46 minutami
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 1 hodinou
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
TondaS před 2 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 2 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
fit recepty večeře,
večeře se špenátem,
jidlo za babku,
fit večeře,
rychlá večeře se špenátem,
recepty za babku,
příprava špenátu,
polreich špenát,
jídla za babku,
jak upravit zmrazený špenát,
priprava zmrazeneho špenát,
levné večeře,
fit spenat recept,
uprava zmrzleho spenatu,
fit špenát,
polreich spenatova polevka,
kuřecí maso a špenát- fit recepty,
rychlá levná večeře - recept,
pivní rohlíky za babku,
babi špenát-příprava
Suroviny:
špenát,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (6)