Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 329 kJ / 796 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,32 g |
| Tuky | 56,21 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 546 mg |
| Sodík | 659 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 50,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Chleba nastrouháme a nasypeme do vařícího piva, rozvaříme a rozmixujeme. Přidáme sůl, kmín a máslo. Přisladíme.
Krok 2: Ztlumíme oheň a polévku zjemníme smetanou, do které jsme rozšlehali žloutky. Již nevaříme. Můžeme dochutit zázvorem a citrónovou šťávou.
Zveřejněno 15. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/dBX
Moje poznámka
Pivní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/dBX
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 5 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 19 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
vdolky recept,
pampelišková marmeláda,
polévka z romadúru,
polévka z buřtů,
pivnípolévka,
marinované buřty,
trdelník recept,
recept polévky,
buřty na pivě recept,
kančí polévka,
vařeni video,
vdolky video recept,
pivnipolivka,
speciality z nivy,
vaření piva video,
recepty s pivem,
video vařeni,
vdolky video,
studené polévky recept,
sladké recepty vařené z piva
Suroviny:
chléb,
pivo světlé,
sůl,
kmín celý,
cukr,
máslo,
žloutek,
šlehačka,
zázvor mletý,
šťáva citronová
Komentáře (7)
Nejlip chutna z branika