Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 199 kJ / 2 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,60 g |
Tuky | 24,74 g |
Vláknina | 9,66 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 404,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hedvábné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6pZ
Moje poznámka
Hedvábné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6pZ
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 12 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 12 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 12 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 7 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 9 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 10 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 10 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 11 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 12 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 13 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 14 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 14 hodinami
Tématické fráze:
vlacne rizoto,
kuřecí rizoto se smetanou,
rizoto se smetanou,
jak se správně dělá rizoto,
vláčné rizoto recept,
rizoto se smetanou recept,
jak správně udělat rizoto,
pečené rizoto,
rizoto ze slepice,
rizoto recept,
rizoto porce,
jemné houbové rizoto se smetanou,
stava na rizoto,
parmazán rizoto,
zelenino rizoto recept,
nejlepsi rizoto s okurkou,
rizoto,
1 porce rýže na rizoto,
risoto,
kuřecí rizoto s okurkou
Suroviny:
rýže,
máslo,
cibulka,
hrášek,
kukuřice,
mrkev,
maso kuřecí,
smetana,
paprika sušená sladká,
podravka,
sůl,
pepř,
sýr parmazán strouhaný,
okurka čerstvá
Komentáře (12)
Chápu správně,že se rýže vaří zvlášť a pak po uvaření se přidá ke směsi masové?