Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 034 kJ / 2 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 319,29 g |
Tuky | 66,43 g |
Vláknina | 115,14 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 5,55 g |
Sacharidy | 132,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ropa Vieja - Staré šaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAY
Moje poznámka
Ropa Vieja - Staré šaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRAY
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 21 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 8 hodinami
Kure pecene
raelggg před 9 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 9 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 11 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 11 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 13 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 15 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 15 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
ropa vieja,
rop recepty,
kubánský dort recept,
ropa vieja recept,
staré recepty,
kubánská ropa vieja,
hovězí na kmíně,
recept ropa vieja,
kubánský dort,
ropa viecha,
kubánský řízek,
kubánské recepty,
římské šaty,
římský kmín recepty,
kubánské šaty,
kubánský dort-recept,
recept na kubansky dort,
sat starych rimanu,
kubánskej dort,
rop recept
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule sušená,
olej řepkový,
šťáva rajčatová,
bobkový list,
celer,
mrkev,
hrášek,
olivy,
římský kmín mletý
Komentáře (20)
v http://www.kudlanka.cz, a pak doporučuju se podívat na http://www.manana.cz/, která je celá věnovaná mexické a Guatemalské kuchyni. Dál, v mé Grilovací kuchařce je taky sekce jídel z ciziny, http://drobek.eml.cc, a dál Úvod do paprikologie.
A jak vidíš, upravil jsem to Sofrito.
Jistě by to šlo s těstovinami, šlo by to s čímkoli, protože konečně je to vaše kuchyně a váš oběd. Sám si to umím dobře představit i se špeclemi či s houskovým knedlíkem.
A koriandr je vlastní bratranec petrželky, takže znova, proč ne? Ostatně tady v Americe často nahrazujem petrželku, která je vzácná právě koriandrem, tedy cilantrem, používaným hojně v mexické kuchyni.