Guláš na černém pivu
Tento výborný guláš připravíme z cibulového základu a vepřového masa doměkka podušeného v rajčatovém protlaku a černém pivu. Dochutíme ho česnekem a chilli, které dodá trochu pikantnosti.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 137 kJ / 1 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,35 g |
Tuky | 28,32 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 90,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpálený tuk hodíme malou hrst kmínu a vzápětí oloupanou a nakrájenou cibuli, kterou orestujeme dozlatova.
Krok 2: Přidáme rajský protlak a sladkou papriku.
Krok 3: Do takto připraveného základu vložíme maso pokrájené na kostky, orestujeme, přidáme sůl, koření, česnek, podlijeme pivem a dusíme do změknutí.
Krok 4: Pak podle potřeby dolijeme vodou a zahustíme chlebem nebo moukou.
Zveřejněno 23. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5ED
Moje poznámka
Guláš na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5ED
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 3 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 3 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 1 hodinou
Cuketové karbanátky
pesmax před 1 hodinou
Stryky z Orlové
sonka.306 před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 2 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 2 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 2 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 3 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš na pivě,
hovězí guláš na pivu,
veprovy gulas na pivu,
vepřový pivní guláš,
vepřový pivní guláš- --,
guláš s černým pivem,
gulas s pivem,
pivni gulas,
vepřový guláš na pivě,
kančí na pivě,
hovězí guláš na pivu recept,
jak udelat tmavy gulas,
na černém pivu,
guláš recept,
guláš napivu,
vepřové maso na černém pivu,
cerne pivo,
vepřové na pivu,
guláš na pivu-recept,
pivní guláš vepřový
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
sádlo,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
pivo černé,
sůl,
česnek,
pepř mletý,
koření chilli,
kmín celý,
chléb,
mouka hladká
Komentáře (40)
masa,taková hromada cibule.jinak recept od tebe je vynikající.
dávám za něj
Určitě dávám do oblíbených
Já dávám kousky chleba, třeba i čerstvého, hned na počátku vaření (po podlití masa). Během přípravy se rozvaří.
tak jak ma byt a to podotykam ze mam dospele deti.