Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 585 kJ / 3 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,36 g |
Tuky | 164,05 g |
Vláknina | 28,18 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 474,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srolovaný kynutý makový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmlL
Moje poznámka
Srolovaný kynutý makový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmlL
Nejnovější recepty
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Dušená mrkev s medailonky z panenky
Přidáno 14. 5. 2025 12:59
Jednoduché rizoto s mletým masem
Přidáno 14. 5. 2025 12:27
Vaječný bagel
Přidáno 13. 5. 2025 19:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s jahodami
zuzi777a před 1 hodinou
Trdelník...maxi
veverka30 před 2 hodinami
Citronová treska s petrželkou
danka77 před 2 hodinami
Pikantní aztécká polévka - Sopa azteca
Antonausprag před 2 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
V.knollova před 2 hodinami
Banánové kuličky
Dedepeti před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Gretik před 3 hodinami
Luxusní jablečný koláč s karamelem
Megguse před 4 hodinami
Tématické fráze:
makový koláč,
makovy kolac na plech,
kynutý makovec,
kynutý koláč s nutelou,
makové kolače,
kynutý koláč,
makový,
kolac,
makový koláč recept,
kynutý makový závin,
kynuté makové buchty,
kynute koláče,
recept na kynutý makovec,
nebe v puse z bílků,
kynuta maková buchta,
makovec kynuty,
kynutý makovec recept,
makový šnek,
kynuty koláč se švestkama,
koláče bez kynutí
Suroviny:
mléko,
olej,
mouka hladká,
sůl,
cukr krystal,
droždí,
mák mletý,
cukr vanilkový,
brusinky sušené,
marmeláda rybízová,
bílek,
lupínky mandlové
Komentáře (43)
to mám radost, že získal přízeň, fakt je vychytaný
a proč nenecháváš kznout v troubě? trochu ji tak na 50°C nechat vyhřát a pak dát kynout tam...a toho kynutého se neboj, já měla taky respekt, dokud jsem někde neobjevila toto - s tím se dělá výborně....