Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 963 kJ / 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,44 g |
Tuky | 15,79 g |
Vláknina | 23,52 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 51,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bochníková večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8VX
Moje poznámka
Bochníková večeře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8VX
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 14 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 14 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňovo-mrkvová polévka
llMichaelall před 28 minutami
Buchta s meruňkami
Sasenka před 46 minutami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
Olympus před 49 minutami
Kuřecí prsíčka v tatarce
Wikki před 50 minutami
Poctivá květáková polévka
Alenas23 před 53 minutami
Drobenková buchta - rychlá
Dycky před 1 hodinou
Srbská fazolová polévka s koprem
TondaJ před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 3 hodinami
Brownies z červené řepy
EvaCh před 3 hodinami
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 11 hodinami
Tématické fráze:
večeře,
večeře recepty,
nápady na večeři,
nápad na veceri,
recepty večeře,
nápady na večeře,
večeře v alobalu,
bochník chleba zapečený se sýrem,
večeře nápady,
úžasná večeře,
večeře recept,
recept vecere,
co k večeři recepty,
nápady k veceři,
sváteční večeře,
vaření z chleba zábavné,
plněný bochník chleba tavenym syrem,
večeře s vekou,
nápady na večere recepty,
plněný bochník
Suroviny:
chléb,
česnek,
vejce,
sýr tavený,
sýr tvrdý,
slanina,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cibule,
nať petrželová,
máslo,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (22)