Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 424 kJ / 340 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,60 g |
Tuky | 15,23 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 30,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medová krkovička v pivním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPWN
Moje poznámka
Medová krkovička v pivním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPWN
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 14 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 14 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta - rychlá
Dycky před 35 minutami
Srbská fazolová polévka s koprem
TondaJ před 52 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 2 hodinami
Brownies z červené řepy
EvaCh před 2 hodinami
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 10 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 10 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 10 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 13 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 13 hodinami
Tématické fráze:
krkovička v těstíčku,
pomalu pečená krkovička v celku,
krkovice v pivním těstíčku,
krkovička v pivním těstíčku,
pivni těsticko,
marinovaná krkovice v celku,
pomalu pečená krkovice v celku,
krkovicka v cesticku,
pivní medová marináda,
marinovaná krkovička v těstíčku,
pomalu pečená marinovaná vepřová krkovice,
medové těstíčko,
smazena krkovice,
smažená krkovička,
medové řízečky,
krkovička v pivní marinádě,
medová marináda na krkovici na gril,
krkovička v pivním v těstíčku,
marinada pivni medova,
kekovice v pivnim testicku
Suroviny:
krkovice vepřová,
omáčka sojová,
med,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
tuk na smažení,
vejce,
pivo světlé,
mouka polohrubá,
sůl
Komentáře (13)
Dávám také hladkou mouku, ale třeba do těstíčka na telecí pařížské řízky patří polohrubá (a je to dobré, mám vyzkoušeno), proto jsem to tak udělala i tady.
+