Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 586 kJ / 379 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 7,42 g | 
| Tuky | 23,51 g | 
| Vláknina | 11,78 g | 
| Cholesterol | 26 mg | 
| Sodík | 24 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 31,90 g | 
Postup přípravy
Hotovou cibulku posypeme hladkou moukou, dobře prosmahneme a zalijeme studeným vývarem. Provaříme a dochutíme solí a pepřem. Tepelně opracované maso vložíme do omáčky prohřát.
Zveřejněno 28. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
Moje poznámka
					
				
Uzené s cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JNGl
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 48 minutami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 57 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							uzené s cibulovou omáčkou, 
						
						
							tepelně opracované uzené, 
						
						
							cibulový přeliv na maso, 
						
						
							moukové noky, 
						
						
							uzený maso s cibulovou omáčkou, 
						
						
							přeliv na uzené maso, 
						
						
							uzené na cibuli, 
						
						
							uzené maso s cibulovou omáčkou, 
						
						
							uzené s cibuli, 
						
						
							musí se moravské uzené vařit, 
						
						
							vařit tepelně opracované maso ?, 
						
						
							tepelně opracované uzené maso, 
						
						
							uzene tepelne opracovane, 
						
						
							cibulové třené noky, 
						
						
							reliš z červené řepy, 
						
						
							koupené tepelně opracované uzené maso, 
						
						
							uzené maso s přelivem, 
						
						
							uzené recept, 
						
						
							cibulovy preliv omáčka k masu, 
						
						
							uzené na cibulové omáčce
						
					
						Suroviny:
						
							maso uzené, 
						
						
							cibule, 
						
						
							cukr, 
						
						
							česnek, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							olej, 
						
						
							máslo, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (19)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0