Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 890 kJ / 1 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,42 g |
Tuky | 64,90 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 32,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Námořnický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAp
Moje poznámka
Námořnický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AAp
Nejnovější recepty
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 15 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 22 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno 2. 9. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 5 minutami
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 13 minutami
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 12 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 12 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 12 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 12 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 12 hodinami
Tématické fráze:
námořnické maso,
hovězí maso po námořnicku,
hovězí po námořnicku,
námořnické maso recept,
maso po námořnicku,
hovězí gulaž,
namornicke hovezi maso,
houbovej gulas,
guláž,
segedýn,
pravý hovězí guláš,
recept na segedyn,
hovězí guláš na divoko,
námořnickej guláš,
bramborovy gulaz,
guláže,
námořnický hovězí gulaš,
guláš na divoko,
recept námořnické maso,
veprovy gulaz
Suroviny:
maso hovězí,
sádlo,
slanina,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
sůl,
ocet,
bobkový list,
tymián,
koření nové koření,
pepř,
šťáva citronová,
cukr,
mouka hladká,
víno červené,
kečup sladký,
vývar,
hořčice
Komentáře (15)