Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 666 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,70 g |
Tuky | 10,67 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 682 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8RY
Moje poznámka
Falešný srnčí guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8RY
Nejnovější recepty
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 13 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 16 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Himaláje buchta
Amalka7 před 3 hodinami
Domácí lučina
hanazadrazilova před 4 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
poirotka před 5 hodinami
Šopský salát
radekfiala před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 7 hodinami
Dopékané řízky
jakub@V před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
jakub@V před 7 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 8 hodinami
Koprová omáčka
Sahula před 9 hodinami
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 10 hodinami
Tématické fráze:
falesny gulas,
srnčí guláš recept,
srnčí guláš podle pohlreicha,
falešný zvěřinový guláš,
srnčí guláš,
falešny kanči gulaš,
kližka recept zelenina,
srnčí kližka,
guláš s jalovcem,
srnci gulas z hoveziho,
guláš že srnčího a hovězího,
falesny zverinovy gulas z hoveziho masa,
srnčí guláš s jalovcem,
falešný guláš recept,
recept na srnčí maso,
srnčí guláš z kližky,
srnčí kližka recepty,
hovězí guláš s jalovcem,
hovězí kližka dle pohlreicha,
srnčí guaš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
zelenina kořenová,
sádlo,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
džem rybízová,
sůl,
česnek,
mouka hladká,
vývar hovězí,
jalovec,
bobkový list
Komentáře (8)