Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 863 kJ / 2 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 223,87 g |
Tuky | 21,77 g |
Vláknina | 99,28 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 268,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Cassoulet" z PH po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRK5
Moje poznámka
"Cassoulet" z PH po staročesku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QRK5
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
recept cassoulet,
cassoulet recept,
cašsoulet,
krůtí konfit,
krůtí cassoulet,
casoulet,
hovězí cassoulet,
selský dlabanec,
kasulet,
cassolulet,
casulet,
recept na cassoulet,
recepty na burgunsku klobasku sk,
top recepty z ph,
rcept na cassoulet,
králík cassoulet,
hovezi licka po starocesku,
krůtí cassoulet s fazolemi,
vepřová líčka po staročesku,
casoúlet v pomalem hrnci
Suroviny:
fazole bílé,
maso vepřové,
mrkev,
cibule,
cuketa,
rozmarýn sušený,
sušená bazalka,
kurkuma,
koriandr,
bobkový list,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (5)