Guláš Samuraj z Budapešti
Kolik masa, tolik cibule, to je zákon guláše. Výtečný hovězí guláš, který nezabere mnoho času přípravy a potěší kdejakého strávníka. Přidáním feferonky mu dodáte správný říz. Ideálně podávat s pečivem nebo brambory.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 800 kJ / 1 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,38 g |
Tuky | 8,51 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 3,07 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 137,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš Samuraj z Budapešti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Jz
Moje poznámka
Guláš Samuraj z Budapešti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Jz
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 28 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 39 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
samuraj recept,
guláš samuraj,
samoraj,
samuraj,
hovězí samuraj,
omáčka samuraj,
samuraj guláš,
samuraj omacka,
pikantní samuraj,
recept samuraj,
gulas s hranolkama,
jak se dela samuraj,
samuraj z hovězího masa,
samoraj gulas,
veprove nudlicky samuraj,
masový samuraj,
samuraj s hranolkama,
recept na samuraj,
hovězí samuraj recept,
vareni samuraj
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kečup sladký,
voda,
feferonka
Komentáře (18)
Ešte ma napadla jedna myšlienka. Prečo ľuďom vadí, že niekto niečo vie, veď naučiť sa nové poznatky môže každý a v každom veku.
Ak skutocne nerozumiete po slovensky (zrejme prvý prípad na Toprecepty.cz), tak sa ani nedivím, ze Vase recepty sú plné kulinárskych a nielen kulinárskych omylov.
Snazil som sa to napísat zrozumitelne, ale ak tomu nerozumiete, tak Vám to napísem aj po cesky...
2. Keby ste žili v krajine, ktorá je výrobcom najväčšieho množstva sektu na svete (nazvime ho radšej šumivé víno, pretože sekt je nemecký a piť sa skutočne nedá, dokonca sme ho skúšali dať do varenia a museli sme to vyhodiť) a kde sa pije skutočne pri každej príležitosti temer od rána (tu sa to rozumie cca 11:30), tak by ste asi nedoporučovali tento nápoj ku gulášu.
Už ste skúsili zapíjať Vepřo, knedlo žinčicou?
dávám