Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 375 kJ / 2 241 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,79 g |
Tuky | 178,71 g |
Vláknina | 18,47 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 50,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky.
Krok 2: Prolisovaný česnek a všechno koření bez zázvoru smícháme s masem a necháme uležet nejméně hodinu.
Krok 3: Před pečením smícháme maso s nakrájenou cibulí, hořčicí, protlakem a zázvorem.
Krok 4: Vyhřejeme troubu a maso zatím bez podlití dáme na 10 minut zapéct.
Krok 5: Poté ho zalijeme pivem, přikryjeme poklicí a pečeme při 180 stupních do měkka. Podle potřeby podléváme vývarem nebo horkou vodou. V polovině pečení vsypeme brusinky. Zahušťovat se nemusí.
Zveřejněno 23. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové výpečky na pivu a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dlqq
Moje poznámka
Vepřové výpečky na pivu a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dlqq
Nejnovější recepty
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Přidáno před 5 hodinami
Toast s vajíčkem a anglickou slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 16 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
Jindrulina před 1 minutou
Španělské ptáčky z vepřového
MichalStolda před 12 minutami
Kuřecí přírodní plátek
Zemoska před 1 hodinou
Opékané gnocchi se slaninou a houbami
Jan Nemec před 1 hodinou
Pečená kuřecí stehna na kari s bramborem z jednoho pekáčku
Habina před 1 hodinou
Jarní osvěžení s vejci
TondaJ před 2 hodinami
Polévka s kapáním
TondaJ před 2 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
kimil před 3 hodinami
Pikantní polévka z červené řepy
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na zázvoru,
vepřové výpečky na.pivu,
vepřové kostky na zázvoru,
vepřové na zázvoru recept,
vepřové výpečky,
vepřové maso na zázvoru,
vepřové kostky na pivě,
vepřové na pivu a zázvoru,
vepřové kostky na pivu,
vepřové výpečky na pivě, zázvoru a brusinkách,
recept na vepřové výpečky,
vepřové výpečky recept,
vepřové výpečky na černém pivu,
vepřové na pivě,
recepr vepřové maso a zazvor,
veprove na zazvoru a pivu,
bůček na zázvoru a brusinkách,
vepřové kostky na pivu a zázvoru,
jaké maso na výpečky,
recept veprove vypecky obrázky
Suroviny:
bůček,
cibule,
česnek,
pivo světlé,
vývar,
protlak rajčatový,
hořčice,
zázvor čerstvý,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
brusinky sušené,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (16)
Jinak tenhle recept je popsán moc hezky, určitě bude dobrý
Opět musím citovat převzatý bonmot od pana Trošky " ... nebe v hubě ...".
Našťastie, ešte mi ostali aj sušené brusnice
hanahcotton: děkuji