Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sulc s karbanátky

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 385 kJ /
1 765 kcal
Bílkoviny160,00 g
Tuky125,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 550 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové kůže vaříme s kořením nejlépe v tlakovém hrnci asi 45 minut. Krok 2: Z mletého masa si vytvoříme karbanátky, které na oleji usmažíme. Vývar z kůží i karbanátky necháme mírně vychladit. Krok 3: Pak karbanátky vložíme do vhodné nádoby (pekáček a pod) a zalijeme vývarem. Do vývaru, pokud chceme, můžeme přidat několik namletých kůží, zeleninu apod. Po ztuhnutí krájíme na plátky, můžeme posypat cibulí a pokapat octem.

Zveřejněno 29. 9. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Tento recept byl nápad mého syna. Donesl mi kus v dóze a včera u nás sklidil velký úspěch.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sulc s karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WqBv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sulc s karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WqBv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (32)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Merylas, díky, taky jsi vyzkoušela:-?;-)

Taky můžu hodnotit a dávám + :-)):yes:

Jj, a Iriska nám nachystala úplnou hostinu...mezi jiným i tuhle ňaminu;-)

cathleen díky, to jsem moc ráda. takže jsi opět byla v Orlové?;-)

To,že je toto jídlo baštovní,ráda potvrdím i já s manželem - moc nám u Irisky chutnalo :-))

Irisko díky za foto!! Jsem ráda, že chutnalo;-)

Jani, máš pravdu. Chutnalo nám :yes:. Bod už jsem dala, takže teď aspoň fotku, jo?

Ibi, to mne nenapadlo, ale máš pravdu!!:-D:yes:

Janka, super nápad:yes:konečne môžu šulc aj tí, čo majú problémy so zubami /ako málo, bez, veľmi opotrebované.../:-D:-D, prepáč, len som žartovala. Určite je to:-p:-p:-p+18:-))

Co se dá dělat ;-( Zamáčnu slzu:-p schovám jazyk a jdu koupit suroviny k odzkoušení:-)):-K

Jirko, jak píšu, nemělo šanci zůstat:-(:-)):-D

:-O:-p:-p:yes: Nezůstalo?

Tématické fráze:
sulc recept vepřové, recepty, sulc z vepřových kůží, karbanátky, recept na sulc, babicovy dobroty recepty, jak se dělá šulc, sulc recept, vepřový sulc recept, sulc z vepřové kůže, sulc, recept na karbanatky, dobry sulc, sulc z králíka, recepty karbanatky, sulc z mletého masa, recept na huspeninu šulc, recept na vepřový sulc, zabijačka sulc recept, sulc vepřové kůže

Suroviny:
kůže vepřová, sůl, bobkový list, koření nové koření, maso mleté, sůl, česnek, majoránka, vejce, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu