Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 101 kJ / 1 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,14 g |
Tuky | 38,32 g |
Vláknina | 17,99 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 41,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNgj
Moje poznámka
Vepřový guláš s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lNgj
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 22 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 32 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
gulas s mletym masem,
recepty z vepřového masa,
vepřové maso recepty,
recept guláš s mletým masem,
gulaš z mletým masem vepřového masa,
vepřovy gulaš-recept,
guláš z mletého masa,
veprovy gulas z mleteho masa,
cuketové guláš,
jake maso na vepřový guláš,
vepřový guláš recept,
guláš z mletého vepřového masa,
gulas z mletyho masa,
segedín z mletým masem,
recept guláš s mletým masem¨
Suroviny:
plec vepřová,
maso vepřové mleté,
cibule,
česnek,
sádlo,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
vývar,
mouka hladká,
zázvor mletý,
kmín celý,
pepř,
sůl,
chilli
Komentáře (4)