Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 927 kJ / 2 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,88 g |
Tuky | 112,07 g |
Vláknina | 46,48 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 213,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pro vaření eintopfu můžeme použít veškeré druhy libovějšího masa (lze použít i mleté), ale i uzeniny.
Krok 2: Zelenina se hodí především kořenová, cibule, zelí, kapusta, přidávají se brambory, fazole, ale možnosti jsou na chuti a fantazii každého kuchaře.
Krok 3: Pak zbývá jen dobrý vývar, koření a bylinky a skvělý výsledek je zaručen.
Krok 4: Pokud použijeme mleté maso, tak ho nejdříve ochutíme solí a pepřem. Jednoduché vaření na velmi mírném ohni, kdy veškeré suroviny nakrájíme, vložíme postupně do vývaru podle toho jakou délku vaření daná surovina vyžaduje.
Krok 5: První dáme vařit zelí, maso a tak dále. Obvykle vaříme 2 až 3 hodiny, takže zbývá spousta času na další společné aktivity.
Zveřejněno 30. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlíkový Eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RDWz
Moje poznámka
Kotlíkový Eintopf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RDWz
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 20 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 6 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 7 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 8 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 8 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 8 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 10 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 10 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 11 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 13 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kotlíkové recepty,
vaření v kotlíku recepty,
eintopf,
eintopf recept,
vareni v kotliku,
recepty pro vaření v kotlíku,
pečené maso v kotliku na ohni recepty,
recept do kotlíku,
eintopf recepty,
recept eintopf,
kotlikove.recepty.na.ohni,
recepty vařit v kotlíku,
kotlíkové maso,
kotlíkové fazole,
recept z kotlíku,
antopf z mletého masa,
recepty do kotlíku na oheň,
co vařit v kotlíku,
jak varit v kotlíku,
maso na kotlíku se zelím
Suroviny:
bobkový list,
klobása papriková,
olej,
vývar,
majoránka,
petržel,
kmín mletý,
nať petrželová,
česnek,
zelí bílé hlávkové,
brambory,
mrkev,
paprika sušená sladká,
maso mleté,
kukuřice mražená,
sůl,
cibule,
pepř mletý
Komentáře (4)