Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 430 kJ / 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená řepa místo zelí a vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkg5
Moje poznámka
Červená řepa místo zelí a vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nkg5
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 1 hodinou
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 3 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 6 hodinami
Tématické fráze:
červená řepa jako zelí,
zelí z červené řepy,
zelí z červené řepy recept,
červená řepa recepty,
červená řepa a vepřové,
řepné zelí,
zelí s červené řepy,
recept na steril.červené zelím,
co místo zelí,
kachna s červenou řepou recepty,
vepřový vývar s červenou řepou,
recepty červená řepa a vepřové maso,
cervena repa steril,
veprove maso a cervena repa,
červená řepa se zelim sterilizovaná,
jako zeli zrepy,
recepty z červené řepy a kyselého zelí,
mleté vepřové s červenou červenou řepou,
červené zelí sterilizované,
kachna s repou misto zeli
Suroviny:
řepa červená sterilovaná,
cibule,
mouka hladká,
ocet,
kmín celý,
maso vepřové,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
voda,
vývar,
olej
Komentáře (9)
Řepa:
"Zahustíme hladkou moukou bez vody, zaprášíme a zamícháme"
Obyčejně se píše: Zaprášíme moukou, zamícháme a povaříme.
Já zelí zapráším, přiklopím poklicí a teprve až mouka zvlhne, tak zamíchám a nechám zadeklované povařit za občasného zamíchání.
*****
Maso:
" 20 minut povaříme, aby se ztratila moučná chuť"
Jj, takhle se to píše všude možně
Já vařím jenom 10 minut a stačí to
Když se vezme řepa kupovaná, tak ta je tvrdá dost, klidně bych ji ještě podusila. A napadá mě, že červené zelí ke kachně dělá dost lidí tak, že dusí zelí ze sklenice a to je taky už sterilizované.