Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 868 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,76 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 28,72 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 66,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulharské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqKW
Moje poznámka
Bulharské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqKW
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 2 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 56 minutami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 1 hodinou
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 1 hodinou
Cuketový bramborák
Betes před 1 hodinou
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Olympus před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 2 hodinami
Tématické fráze:
bulharské recepty,
bulharské potraviny,
bulharská kuchyně recepty,
bulharské sváteční jídlo,
bulharská kuchyně,
bulharské recepty z mletého masa,
recepty bulharské kuchyně,
bulharské maso,
hlavkove zeli s masem,
bulharska kuchařka,
nakladene zelí,
bulharská kuchyně kysané zelí,
bulharské maso v zelí,
bulharské vepřové maso v zelí,
bulharské zelí s masem,
vareni hlavkove zeli s masem,
bulharské-recepty,
dušené zelí po bulharsku,
bulhaské zelí recepty,
bulharske veprove se zelím
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
mrkev,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
zelí hlávkové,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
kečup sladký,
ocet,
smetana kysaná,
mouka hladká
Komentáře (5)