Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 553 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,58 g |
Tuky | 38,39 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 38,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N7P
Moje poznámka
Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N7P
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 1 hodinou
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 2 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 3 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 4 hodinami
Tématické fráze:
varene veprove maso,
varene vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso recept,
zbylé vařené vepřové maso,
maso na celeru,
recepty z vareného vepřového masa,
recept z vařeného vepřového masa,
varene maso,
vepřové maso vařené,
vařené maso omáčka,
vepřové maso s omáčkou,
co z vařeného vepřového masa,
recepty na vepřové maso s omáčkou,
recepty z vepřového masa,
recept na vařené vepřové maso recepty,
vepřové maso recepty,
recepty na vaření masa,
vepřové maso s celerem,
vepřové maso omáčky,
varene veprove
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
celer,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
smetana na vaření,
vývar masový,
šťáva citronová,
cukr,
sůl,
pepř bílý,
sušená bazalka,
marmeláda brusinková
Komentáře (3)