Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 408 kJ / 5 595 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 155,19 g |
| Tuky | 224,81 g |
| Vláknina | 69,00 g |
| Cholesterol | 778 mg |
| Sodík | 3,62 g |
| Sůl | 8,94 g |
| Sacharidy | 703,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makový a jablečný závin z kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnK8
Moje poznámka
Makový a jablečný závin z kynutého těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZnK8
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 3 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 3 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 25 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 48 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 50 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 4 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 5 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Tématické fráze:
závin z kynuteho těsta,
jablečný závin z kynutého těsta,
kynuté těsto na závin,
kynutý závin,
makovy zavin s jablky,
kynutý jablečný závin,
makovy štrudl,
kynuty makovy zavin,
záviny z kynutého těsta,
testo na kynuty zavin,
jablečný závin,
makový závin,
kynutý štrůdl,
recept na kynutý makový závin,
jablečny zavin s kynuteho testa,
kynuty strudl s makem,
zavin s kynuteho těsta,
kynuty makovy zavin s jablky,
makový závin kynutý,
jablkový závin z kynutého těsta
Suroviny:
mléko,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
sádlo,
žloutek,
sůl,
vejce,
mléko,
mák mletý,
mléko,
marmeláda rybízová,
povidla švestková,
povidla švestková,
skořice,
cukr,
šťáva citronová,
Komentáře (8)
zkus kombinovanou náplň( jabka i mák)+ pořádně skořici, cukr. To je labůžo