Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oběd z jednoho pekáčku od Krkovičky

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 562 kJ /
1 568 kcal
Bílkoviny37,14 g
Tuky114,41 g
Vláknina12,96 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,50 g
Sacharidy91,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do předem sádlem vymazaných pekáčků poklademe mírně přes sebe brambory nakrájené na kolečka cca 1 cm široké, okořeníme a rovnoměrně rozestřeme polovinu lečové směsi. Krok 2: Přidáme naložené maso a druhou polovinu lečové směsi, posypeme nakrájenou jarní cibulkou a přikryjeme anglickou slaninou a na plátky pokrájeným česnekem. Krok 3: Takto přichystané pekáčky zakryjeme alobalem a dáme do vyhřáté trouby cca 220°C na 35 minut. Odstraníme alobal a 10 minut pečeme, přidáme sýr a dalších 5 minut zapékáme.

Zveřejněno 3. 5. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vvyn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vvyn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jova, jova!!! :yes:<3

Milujem jídla z jednoho pekáčku:yes:
Brambory dávals syrové, i se slupkou?

cathleen: Syrové i se slupkou.

Jídla z jednoho pekáčku mám ráda :yes:

Tématické fráze:
oběd z jednoho hrnce, recepty na obed, recept na oběd, recepty z jednoho hrnce krkovice, oběd v jednom hrnci, krkovička z jednoho hrnce, bůček z božského pekáčku, recepty z jednoho pekáče, obědy z jednoho hrnce, recepty na obědy, jídlo z jednoho pekáčku, rychly obed z jednoho hrnce, oběd recept, recepty na jídla z jednoho pekáče, krkovička v jednom hrnci, recept obed, co k obědu recepty, recepty z krkovičky, z jednoho pekáčku, top recepty krkovicka brambory z jednoho pekace

Suroviny:
krkovice vepřová, lečová směs, brambory, cibulka jarní, sýr tvrdý, česnek, slanina anglická, sůl, pepř, paprika sušená sladká, sádlo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu