Vepřové řízky v zelném těstíčku
Vepřové řízky v zelném těstíčku jsou lahodným spojením křehkého masa a jemného zelného těstíčka, které pokrmům dodává jedinečnou chuť. Tato vynikající kombinace je originální volbou pro všechny, kteří si rádi pochutnají na něčem netradičním.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 228 kJ / 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,06 g |
Tuky | 15,42 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,42 g |
Sacharidy | 11,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízky v zelném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VjY1
Moje poznámka
Vepřové řízky v zelném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VjY1
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 8 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 23 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 8 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 9 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 10 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 10 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 11 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 12 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 12 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 13 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 15 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové řízky v pivním těstíčku,
řízky v zelném těstíčku,
veprove rizky,
křimické rizky,
křimický řízek,
řízek v zelném těstíčku,
těstíčko z kysaného zelí,
vepřové řízky v testicku,
řízek v těstíčku z kysaného zelí,
zelné těstíčko,
křimické řízečky,
řízek v kysaného zelí,
řízkykrimicke,
testicko na veprove rizky,
vepřový řízek v pivním těstíčku,
řízky v těstíčku se zelim,
vepřový řízek v těstíčku,
vepřové řízky v v testicku,
vepřové řízky v pivním v těstíčku,
vepřové v těstíčku
Suroviny:
řízek vepřový,
vejce,
pivo světlé,
zelí kysané,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (19)
Velice zajímavý recept, který jistě vyprubuju.
Jen autora žádám o doplnění toho piva, neb jistě á vyzkoušené , které. Ti co znají trochu piva, tak jsou nejen světlé, tmavé, 10,11,12,14 woltové, hodně sladové-hořké, nebo naopak.
DLE MÉHO, KAŽDÉ DOVEDE PŘINÉST NĚCO JINÉHO V CHUTI.
Protože vařím , a řízky jsou častou oblibou, tak je naklepávám jen zlehka, aby nebyly jak školní ,,piják,, , ale pěkný a voňavý kus masa.
PROTOŽE U NÁS v naší oblasti ,, NA SLOVÁCKU JSME ČESNEKOVÍ, TAK MAJÍ VELKOU OBLIBU ŘÍZKY V v takzvané naložené v česneku nebo -ČESNEKOVÉM NÁLEVU. - kdo nemusí česnek, tak mu to nevnucuju.
Česnek se utře se solí a tímto se maso ,podle chuti, potře, a nechá se v misce v ledničce 2-3 dny. potom klasický trojobal. Jen do vajíček dávám trochu podravky. Obal je pak chuťově zajímavější.
NAVÍC strouhanku dělám výhradne NE ZE SUCHÝCH ROHLÁKŮ, ale třeba z těch, co jsou dva tři dny staré. Rozmixuju je v robotě na jemno. Taková strouhanka nesaje tolik tuku, je jemnější , né jak osmažené tvrdá strouhanka. UŽ VŮBEC NE Z KUPOVANÉ STROUHANKY. Zasvěcení ví, že v této jsou všechny možnosti nejen různých druhú rohlíků, ale i vek a chleba, navíc ještě nestejné velikosti a tvrdosti ,,zrnek pečiva,,
,,TOŠ TAK,,