Rybízová marmeláda
Dokážete si představit linecké cukroví bez rybízové marmelády? My určitě ne. Rybíz obsahuje hodně pektinu, proto není potřeba přidávat želírovací přípravek, stačí jen cukr. Snazší recept už nenajdete, určitě ho vyzkoušejte.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová marmeláda
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RWV
Moje poznámka
Rybízová marmeláda
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RWV
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 15 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 15 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 15 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelková bublanina
alexjdubec před 1 minutou
Babiččiny šunkofleky
Darwin před 13 minutami
Čínský okurkový salát
mertice před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
vaclavagregrova před 1 hodinou
Křehký tvarohový koláč s jahodami
dostaji4 před 2 hodinami
TIP
Přiměřené lívance z Byl jednou jeden král
KiaraK před 3 hodinami
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 14 hodinami
Maková náplň
lucyb před 16 hodinami
Tématické fráze:
rybízový džem,
recept na rybizovou marmeladu,
marmeláda,
recepty na marmelády a džemy,
marmelada recept,
džem z rybízu,
ribizova marmelada,
marmeláda z červeného rybízu,
rybízová marmeláda z domácí pekárny,
bílý rybíz marmeláda,
rybízový džem recept,
jak udělat rybízovou marmeládu,
rybízová,
marmeláda z červeného rybízu recept,
rybízové víno recept,
džem z bílého rybízu,
červený rybíz marmeláda,
domácí marmeláda z červeného rybízu,
rybízová marmeláda v domácí pekárně,
recept na rybízový džem
Suroviny:
rybíz,
cukr krystal
Komentáře (169)
Želiroval úplně neskutečně, jsem nadšená!
S dovolením jsem přidala fotku
No a jak vám želírovala, he?
Dnes poprvé jsem dělala marmošku z černého rybízu. Odteď budu dělat rybízové marmelády pořád.
. ako pisem, varime takto uz desatrocia, je to jednoduche a rychle.
Hosta: Jitka, ďakujem za odpoveď, ale treba to robiť tak, ako je postavený recept. Pokiaľ niekomu nevyhovuje, má možnosť zvoliť iný recept.
Ladi, díky za záskok.
Inak mi nie je jasné, ako vám nestuhol lekvár, ak ste doň dali ešte želírovací cukor. Ríbezle majú toľko pektínu, že lekvár stuhne aj keď nechce. Pozor ale, horúci lekvár bude tekutý, stuhne po vychladnutí.
Ďakujem za vyskúšanie a som rada, že sa podaril.
Rybízová se povedla a je úplně super
Jahodovou jsem zkoušela včera a první várka zatím nezhoustla, druhou jsem vařila o 10 minut déle, tak ta ztuhla
Ještě jednou děkuji