Letní cuketová polévka s koprem a houbovými škvarečky
Je tu čas cuket. Nabízí se připravit z nich dobrou polévku. Přinesli jste si navíc z lesa pár hub? Přidejte cuketové polévce exkluzivní chuť navíc. Houbové škvarečky jsou to pravé pro vaše chuťové pohárky!
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 588 kJ / 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,22 g |
Tuky | 45,53 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 32,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní cuketová polévka s koprem a houbovými škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wxj
Moje poznámka
Letní cuketová polévka s koprem a houbovými škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wxj
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 8 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 1 hodinou
Thajské curry
Trol60 před 1 hodinou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 4 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 4 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 5 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 6 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 6 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
cuketová polévka s houbami,
cuketova polevka,
cuketa recepty,
škvarečky z hub,
polévka z cukety a hub
Suroviny:
cuketa,
máslo,
cibule,
vývar hovězí,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
mouka hladká,
vejce,
ocet,
smetana zakysaná,
kopr,
houby,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
olej
Komentáře (14)
Gustavo Woltmann