Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 357 kJ / 1 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,03 g |
Tuky | 24,16 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 245,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňové pirohy plněné bylinkovým tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yvvV
Moje poznámka
Dýňové pirohy plněné bylinkovým tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yvvV
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 11 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 11 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 7 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 7 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 7 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 10 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 10 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 10 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 10 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 11 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 12 hodinami
Tématické fráze:
dýnové pyrohy,
pirohy na slano,
recept na pirohy,
dýnové placky plněné sýrem,
pirohy plněné balkánským sýrem,
pelmeně recept bryndzou,
jak se vaří pirohy,
dýňové tasticky,
plnene pirohy tvarohove,
plněné pirohy s tofu,
pelmeně recept ruzne naplne
Suroviny:
dýně hokkaido,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
pepř,
tvaroh měkký,
tymián,
rozmarýn,
sůl,
ořech muškátový
Komentáře (10)
Pelmeně jsou podle všeho původem z Ruska, těsto je o něco tužší (mléko,mouka,olej,sůl) a plní se masem.
Pirohy jsou nejspíš ze Slovenska těsto je vláčnější (vařené brambory,mouka,vejce,sůl) a plní se většinou brynzou a posype se cibulkou nebo na sladko třeba s tvarohem, povidly atd. atd.
Ale jinak, s těmi pirohy či taštičkami (vařenými, smaženými, pečenými), je to asi podobné jako s mnohým jiným: jiný kraj - jiný nemrav
https://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=t...