Tatarák
Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou řadou surovin od hořčice, kečupu a cibulky až po ty méně tradiční jako jsou chilli, kapary nebo brandy.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 711 kJ / 648 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 66,46 g | 
| Tuky | 33,89 g | 
| Vláknina | 4,60 g | 
| Cholesterol | 348 mg | 
| Sodík | 523 mg | 
| Sůl | 1,18 g | 
| Sacharidy | 18,15 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Tatarák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31B9
Moje poznámka
					 
				
Tatarák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31B9
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 35 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							tatarak, 
						
						
							tatarák recept, 
						
						
							jak ochutit tatarák, 
						
						
							domácí tatarák, 
						
						
							recept na tatarák, 
						
						
							recept tatarák, 
						
						
							domaci tatarak recept, 
						
						
							ingredience na tatarák, 
						
						
							ingredience na hovězí tatarák recept, 
						
						
							tatarák z falešné svíčkové, 
						
						
							tatarský biftek recept, 
						
						
							jak dochutit tatarák, 
						
						
							tatarsky biftek, 
						
						
							recept na hovezi tatarak, 
						
						
							příprava tataraku, 
						
						
							tatarak ingredience, 
						
						
							hovezi tatarak, 
						
						
							tatarak z hoveziho masa, 
						
						
							recepty tatarák, 
						
						
							maso na tatarák
						
					
						Suroviny:
						
							svíčková hovězí, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							omáčka worcesterová, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							chilli tekuté, 
						
						
							olej, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
	 
 
	 
 
	 
	 
	 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (111)
A zbytek jsem udělal bez příkras podle svého gusta: pouze sůl, pepř, po žbrdolci citr. šťávy a brandy (koňaku mi přišlo líto)
No, akorát se mi nedaří dohledat (Vlámové? Valoni? Francouzi? Italové?) kde že to dělají pouze takto jednoduše (pominuli kapary)
Pro sebe míchám často jenom se solí, pepřem a olejem (žloutkem), ale mančaft si do masa nacpe co je komu libo
Toto je na vlastní nebezpečí http://www.labuznik.cz/recept/sebevrazda/ ale ještě žiju, ještě dejchám...)