Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 395 kJ / 2 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,41 g |
Tuky | 95,54 g |
Vláknina | 22,07 g |
Cholesterol | 423 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 5,59 g |
Sacharidy | 49,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po myslivecku v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myoR
Moje poznámka
Hovězí po myslivecku v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myoR
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 20 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 19 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 20 minutami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 29 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 44 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 56 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Míša řezy
Alena Kovarova před 1 hodinou
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí po myslivecku,
omáčka po myslivecku,
hovězí krk recepty,
recepty ph,
srnčí medailonky po myslivecku,
hovězí krk recept,
zvěřina po myslivecku,
hovězí v ph,
hovězí po myslivecku v pomalém hrnci,
hovezi ala zverina,
srnčí po myslivecku,
plec po myslivecku,
hovezi krk v ph,
hovězí na způsob zvěřiny,
hovezi z ph,
hovězí na způsob zvěřina,
hovezi jako zverina,
jak pripravit hovezi krk,
pomalý hrnec recepty,
krkovice po myslivecku
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
víno červené,
brusinky,
šťáva citronová,
cukr,
mouka,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
jalovec,
vývar,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (18)
dělala jsem ze srnčího hřbetu a musím ti říct,že to je fest jedlé
posílám ti další zasloužený bodík
ale zítra si k tomu chlapci uvaří gnocchi
děkuji a doporučuji
P.S.miluju PH
Pěkný recept, určitě vyzkouším
Simonko, díky, že jsi reagovala za mě.