Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 786 kJ / 1 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,56 g |
Tuky | 101,81 g |
Vláknina | 22,02 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 46,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku. Vložíme rebrá, posypeme ich nakrájaným cesnakom, vložíme tymián, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka.
Krok 2: Potom pridáme narezané paradajky, papriky a kyslú kapustu aj so šťavou. Dusíme, kým mäso nie je mäkké.
Krok 3: Ešte z horúcich rebierok vytiahneme kosti.
Krok 4: Podávame s chlebom.
Zveřejněno 4. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí žebírka v kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Br
Moje poznámka
Jehněčí žebírka v kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v6Br
Nejnovější recepty
Alsaský cibulový koláč podle Z. Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 17 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 17 hodinami
Zavařená směs na špagety
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky z listového těsta s dvěma náplněmi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s cuketou a smetanou
jitkamore před 5 minutami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
DvorMar před 3 hodinami
Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky
Fitulka před 3 hodinami
Vajíčkový salát
Sahula před 14 hodinami
Vajíčková omáčka
Sahula před 14 hodinami
Labužnický králík na smetaně
Darwin před 15 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Sarinka56 před 16 hodinami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
mikerose před 16 hodinami
Macecha řezy
vikinka09 před 16 hodinami
Tématické fráze:
skopové na zelí,
jehněčí žebírka,
jehneci na zeli,
skopové a kyselé zelí recepty,
jehněčí žebírka recepty,
jehneci rebra,
skopové maso s kapustou tejaja,
jehneci zebirka recept,
jehneci zeli,
skopove na kyselem zeli,
skopove s kyselym zelim,
recepty na jehneci se zelim,
skopové v zelí,
skopové v kyselém zelí,
jehněčí na zelím v troubě,
zapečena žebirka se zelim,
jehneci z kyselym zelím,
recept na jehněčí řebra,
skopove se zelim
Suroviny:
žebra,
cibule,
paprika sušená sladká,
rajče,
paprika,
zelí kysané,
česnek,
tymián,
sůl,
olej
Komentáře (2)