Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 826 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,43 g |
Tuky | 63,54 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 16,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek v koprové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LmqW
Moje poznámka
Lilek v koprové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LmqW
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 1 hodinou
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 3 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 3 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 3 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 3 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 3 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 4 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 5 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 5 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 5 hodinami
Tématické fráze:
lilek recepty,
svítek ke koprové omáčce,
lilek recept,
lilek v koprive omacce,
recept lilek,
recepty lilek,
recept z lilkem,
recept z lilku a koprem,
recepty na lilek,
recepty s lilkem,
lilek,
baklažán recepty,
koprová omáčka recept,
recepty z lilku,
lilek s koprem,
recepty na koprovou omáčku,
lilek jogurt kopr,
recept na lilek s koprem,
lilek s koprovou omáčkou,
koprová omáčka na cibulce
Suroviny:
lilek,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
smetana na vaření,
kopr,
máslo,
sůl,
cukr,
ocet
Komentáře (9)