Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 951 kJ / 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,70 g |
Tuky | 3,20 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlíva ústřičná v čínském karamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8x
Moje poznámka
Hlíva ústřičná v čínském karamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8x
Nejnovější recepty
Nepečený makový koláč
Přidáno před 2 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 12 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno 5. 9. 2025 08:08:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Kačer před 24 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Aveta před 33 minutami
Restovaná směs lilků se zeleninou
TondaJ před 36 minutami
Pikantní losos
Drahomira_M před 42 minutami
Carpaccio z červené řepy II.
KrisZaezemi před 1 hodinou
Citrónová poleva
pe3cek před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
Michal_amater před 10 hodinami
Domácí kečup
Darwin před 13 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 13 hodinami
Tématické fráze:
čínské recepty,
recepty s hlívou ústřičnou,
houby recepty,
hlíva ústřičná recepty na smetaně,
recepty s hlívou ústřičnou,
ustricna omacka,
jak očistit hlívu ústřičnou,
jak upravit hlívu ústřičnou,
recepty s hlívou,
čínská houba,
jak připravit hlívu ústřičnou,
hlíva-recepty,
recepty houby,
karamel-recept,
jak zpracovat hlivu ustricnou,
hlíva ustřičná-recepty na vaření,
nudle na karamelu,
recepty-hliva,
cinsky recepty,
vaření karamelu
Suroviny:
hlíva ústřičná,
cukr,
ocet,
omáčka sojová,
olej,
nudle čínské bezvaječné,
rajče,
paprika čerstvá červená,
brokolice,
zelí čínské,
pórek
Komentáře (3)