Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 826 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 10,95 g |
Vláknina | 9,19 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 612 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 17,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná s kapary a paprikovou pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EglY
Moje poznámka
Roštěná s kapary a paprikovou pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EglY
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 6 hodinami
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Velká holubka
Přidáno 30. 5. 2025 15:25
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno 30. 5. 2025 15:16
Pljeskavice s lečem
Přidáno 30. 5. 2025 15:10
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno 30. 5. 2025 15:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
TerunkaKr před 22 minutami
Šumavské topinky
Moanka před 54 minutami
Špenátová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Rebeca před 1 hodinou
Pečená švestková a jablečná povidla
Neduch před 1 hodinou
Jednoduché langoše
Lucie1001 před 2 hodinami
Veky tukové
Dannulka před 3 hodinami
Kuřecí plátek v kefíru s Cottage sýrem
MarcelaMandova před 3 hodinami
Avokádový salát z Mozambiku - Salada Pera de Abacate
Antonausprag před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
Ivyjg před 4 hodinami
Tématické fráze:
roštěná recept,
rostenky na kaparech,
hovězí roštěná s s kapary,
recepty s kapary,
hovězí na petrželce,
roštěnky s kapary,
papriková pasta,
hovězí roštěnky s s kapary,
roštěnky s kapari,
roštěná recepty,
rostenky na kaparech s hortici,
recept s kapary,
hovezi rostenky na kapary,
roštěná na kaparech,
recepty s paprikovou pastou,
roštěnky na je kapary,
sos omáčka v v kelimku,
hovezi rostena s je kapary,
roštěná na capari,
kapary - recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
pepř,
sůl,
olej,
cibule,
smetana zakysaná,
kapary,
rýže,
bylinky
Komentáře (10)
Moc tady tomu zatahování nerozumím