Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 186 kJ / 1 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,60 g |
Tuky | 129,89 g |
Vláknina | 23,98 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,88 g |
Sacharidy | 160,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulové brambory a gnocchi se slaninou, zapečené s Majolkou® a jemným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JnX9
Moje poznámka
Cibulové brambory a gnocchi se slaninou, zapečené s Majolkou® a jemným sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JnX9
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 3 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 14 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
bramborové noky,
recepty z brambor,
zapečené brambory,
bramborové gnocchi,
bramborové gnocchi recepty,
zapečené brambory se slaninou,
zapečené noky,
bramborové noky se slaninou,
zapečené noky se slaninou,
noky zapečené se se slaninou,
recept z brambor,
zapečené gnocchi,
zapečené brambory recept,
bramborové noky recept,
vaření s Majolkou®,
recepty s brambory,
noky recept,
recepty s noky,
recept zapečené brambory se slaninou,
gnóčchi recept
Suroviny:
brambory,
noky bramborové,
slanina,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
majolka,
sýr nastrouhaný
Komentáře (4)
Ivo, rozumím tomu dobře, že syrové bramborové těsto, z kterého uděláš noky, obalíš majonézou společně s uvařenými bramborami a ostatními ingrediencemi ? Neměly by být ty noky taky uvařené ?