Donuty z naběračky
Vychutnejte si ten nejlepší mix křupavé vnější vrstvy a lahodně měkkého těsta uvnitř. Použitím naběračky si zjednodušíte manipulaci s těstem. Pokud budete donuty dále zdobit, už záleží jen na vás.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 481 kJ / 1 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,28 g |
Tuky | 53,26 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 256,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Donuty z naběračky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2plz
Moje poznámka
Donuty z naběračky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2plz
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 25 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 3 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 4 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 5 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 5 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 7 hodinami
Tématické fráze:
donuty,
recept na donuty,
donuty recept,
testo na donuty,
nejlepší recept na donuty,
recepty na donuty,
recept donuty,
donaty,
donuty bez smažení,
donuty recepty,
donaty recept,
recepty donuty,
donutyrecept,
recept donatty,
recept na těsto na donuty,
těsto na donuty bez drozdi,
donuty bez vajec,
dunuty,
recept na donuty bez vajec,
těsto n donuty
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
voda,
máslo,
vanilka,
cukr moučkový,
sůl,
rum,
kůra citronová,
vejce,
droždí,
tuk na smažení,
cukr,
poleva,
Komentáře (15)